Ontspannen Bevallen

Zwangerschaps

Yoga

Vanaf augustus 2017 werkt Barendrecht Yoga samen met Verloskundigenpraktijk Carnisselande!

Je kunt je ook inschrijving voor de cursus wanneer je een andere verloskundige hebt.


Belangrijke informatie: Het is mogelijk om (een gedeelte) van de kosten terug te ontvangen via de zorgverzekeraar. Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden. Wanneer u uw kraamzorg afneemt bij Kraamzorg DAT, krijgt u 25% korting van het kraambureau op de cursus.


Cursus zwangerschapsyoga "Ontspannen Bevallen" bij Barendrecht Yoga: een mix van zwangerschapsyoga en zwangerschapsgym. We doen zachte ondersteunende oefeningen vanuit de yogatraditie, en om fit en in conditie te blijven zijn er oefeningen uit de zwangerschapsgym: allemaal voor jou en jouw baby!


In de acht lessen van ieder 1 uur en 15 minuten worden de oefeningen op een veilige manier uitgevoerd en krijg je informatie over wat er met jou en je buikbaby gebeurt en wat er nog komen gaat.

Tijdens de cursus is er ook een partneravond. Deze avond vindt plaats tijdens les 7. Op deze wijze kunnen jullie samen ontspannen en vol vertrouwen de bevalling tegemoet zien!


De lessen worden in een 8-weekse cursus gegeven.


Voor deze cursus heb je geen yoga ervaring of een superconditie nodig: iedereen is welkom! Tijdens de cursus krijg je informatie over zwanger zijn en de bevalling, en doen we diverse oefeningen om je fit te houden en om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. De laatste les bestaat uit informatie over de kraamtijd en leer je welke oefeningen je dan kunt doen, alleen of samen met je baby.

Het inschrijven en betalen van het cursusgeld gaat middels een factuur die toegestuurd wordt door de verloskundigenpraktijk.