If you are feeling it, you are doing it

Yoga

Bij de yogalessen - voor tieners en volwassenen- is iedereen welkom en ervaring met yoga is niet nodig! Ook hoef je voor deze lessen niet lenig te zijn: een ieder volgt de les naar zijn of haar eigen kunnen en kijkt naar wat haalbaar is op dat moment.


Tijdens deze lessen wordt gebruik gemaakt van allerlei yogavormen (o.a. Hatha yoga, YinYoga, Kundalini yoga en Vinyasa) en komen er diverse oefeningen aan bod: naast de asana´s (yogaoefeningen) kunnen er ademhalingsoefeningen gedaan worden, Mindfulness oefeningen, kunnen we Mudra´s (handgebaren) toepassen etc.

De les start met een aantal Zonnegroeten en eindigt met een ontspanning waarbij lichaam en geest tot rust kunnen komen.De les is gemiddeld wat betreft intensiteit: niet een heel zware work-out, maar zeker niet alleen liggen!De lessen zullen elke keer een ander karakter hebben: de ene week doen we pittige oefeningen en de andere week ligt de nadruk meer op de ontspanning.


Mijn doel is om lessen aan te bieden met een divers karakter die voor iedereen haalbaar zijn, en om deze lessen te geven in een ontspannen, positieve sfeer waar iedereen zich welkom zal voelen.

€ 39,50

/ maand *

1 x les per week

€ 39,50

2 x les per week

€ 52,50

2 Proeflessen

€ 10,00

Losse les

€ 15,00

Privéles 1 uur voor 1 persoon

€ 55,00

* Juli en augustus samen € 39,50