Veelgestelde vragen

1. Wordt er in de schoolvakanties lesgegeven?

Nee, in de vakanties en op landelijke feestdagen worden er geen yogalessen gegeven. Een enkele keer is er voor de volwassenyogagroep een extra gratis les. Dit wordt vooraf gecommuniceerd aan de cursisten.


2. Betaal ik in de vakanties door?

Kinderyoga:

Nee. De betaling geschiedt per kwartaal. In het 3e kwartaal is het bedrag aangepast.

Yoga voor volwassenen:

Nee. De betaling geschiedt per maand. In de contributie zijn de vakantiedagen meegenomen en deze betaal je dus niet. In de zomervakantie – juli en augustus – wordt er maar 1x betaald i.p.v 2 keer.


3. Is er een opzegtermijn?

Kinderyoga:

Ja, er is een opzegtermijn van minimaal 1 kalendermaand.

Voorbeeld: In kwartaal 1 (januari, februari, maart) kun je in januari of februari aangeven om het kwartaal daarna te willen stoppen. Het lopende kwartaal kun je dan nog meedoen met de lessen. Vanaf april stopt het abonnement.                                                           

Wanneer dit in maart aangegeven wordt betekent dit dat kwartaal 2 nog meedaan mag worden en in rekening zal worden gebracht.

Yoga voor volwassenen:

Ja, er is een opzegtermijn van minimaal 1 kalendermaand.

Voorbeeld: wanneer je in februari aangeeft te willen stoppen, mag je in februari en maart nog meedoen. Vanaf april is het abonnement dan gestopt.


4. Zijn er inschrijfkosten? Zijn er nog andere kosten aan deelname verbonden?

Nee, behalve de contributie per kwartaal (kinderyoga) of per maand (yoga voor volwassenen) zijn er geen extra kosten verbonden aan deelname die betaald dienen te worden aan Barendrecht Yoga.

Om mee te doen heb je een eigen yogamat nodig. Je kunt deze aanschaffen via Barendrecht Yoga, of bij een winkel naar keuze. Een eigen deken, kussen, blok en/of riem zijn facultatief.

5. Ik heb geen ervaring met yoga, kan ik dan gewoon meedoen?

Ja, dat kan zeker! Er wordt geen onderscheid gemaakt in niveau, want iedereen doet mee met de les naar eigen kunnen. Het duurt voor iedereen een aantal lessen voordat je het een beetje doorkrijgt. Om te ervaren of yoga bij je past kun je eerst 2 proeflessen volgen.


6. Als ik verhinderd ben, mag ik dan een les inhalen?

Ja, wanneer je je op tijd hebt afgemeld (uiterlijk 1 uur vóór aanvang van de les) mag je de les op een ander moment

inhalen. Dit is alleen mogelijk wanneer er plek is in de groep en dient van te voren afgesproken te worden.